Bliv Freelance Konsulent i dag!

Gruppe af konsulenter

PITEQ har over 10 års brancheerfaring med at matche konsulenter til virksomhedernes behov. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at komme i gang som freelance konsulent så du kan få del i vores netværk af virksomheder og får nemmere ved at finde den næste opgave.

Det er blevet meget nemmere at være selvstændig konsulent nu, end det var for bare 5 år siden. Opgaverne kan nu søges via internettet og mulighederne for arbejde er blevet så fleksible, at de ikke behøver at blive begrænset af geografien eller tidspunktet du kan arbejde på.

Det fleksible arbejdsmarked er en markant udvikling, som man har set inde for de forskellige brancher i nyere tid. Det gør det muligt for konsulenter at sammensætte en arbejdsform, som passer til deres behov, samtidig med at man varetager organisationernes interesse. Det er en stor fordel, for begge parter, man får som konsulent mulighed for at distribuere sin tid bedst muligt og virksomheden får en fleksibel arbejdskraft da fleksibilitet går 2 veje. De primære arbejdsformer vil være:

  • Remote
  • On-site
  • On-site/Remote mix

Naturligvis vil der til hver opgave være forskellige behov, men der er umiddelbart ingen begrænsninger for hvordan arbejdsforholdet kan være. Så længe det er aftalt på forhånd imellem virksomheden, konsulenten og PITEQ.

Vigtige pointer ved at være konsulent i nutidens marked

Det er vigtigt, at man som konsulent tilpasser sig de forskellige organisationer, som man laver projekter for. Det betyder dog ikke, at man behøver at gå på kompromis med sine egne værdier. Når man tilpasser sig organisationen, så har man allerede et godt overblik over projektet. Man ved hvem nøglepersonerne er, hvilke værdier som er vigtige for organisationen m.v.
Det er med til at sikre det bedste projekt-flow, og derved den bedste løsning.

Konsulentbranchen er en omskiftelig og udfordrende branche. Det er derfor vigtigt at du er omstillingsparat, og villig til at tage den drejning, som projektet måske tager. Husk, at du er budt ind som en specialist, og du vil derfor ofte stå overfor problemstillinger, som virksomheden ikke selv kunne løse på daværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt at man finder nye udfordringer spændende, og at du er “up front” med dine styrker og svagheder så opgaven kan løses på bedste vis.

Man er som konsulent med til at sætte sit personlige præg på projekterne, og derved være med til at bringe “the new tomorrow”, og være en del af den udvikling, som de forskellige virksomheder, og derved industrierne, gennemgår. Det er derfor vigtigt, at man følger med i udviklingen, så man hele tiden holder sig opdateret omkring sit specialist emne, så man altid er på forkant, og derved kan levere den bedste løsning og konsultation.

Hvilke brancher har brug for konsulenter?

Kort sagt, alle brancher…

Der er ingen branche der er undtaget, det er kun et spørgsmålet om der er efterspørgsel i branchen.
PITEQ har derfor mange forskellige konsulenter med vidt forskellig baggrunde, branchekendskab og ekspertise niveauer.

Vi finder bl.a. opgaver indenfor:

– Software og IT-udvikling

– Elektromekanik

– Projektledelse

– Forretningsudvikling m.v.

 

Hos PITEQ sætter vi ikke begrænsninger, når du er godkendt som specialist er du synlig, anonymt, for hele vores netværk af kunde virksomheder. Du vil også selv have mulighed for at ansøge offentligt udbudte opgaver. Vores fremgangsmåde er til for at sikre kvaliteten af vores konsulenter, men især også for at vi har bedre mulighed for at kunne matche dig til en virksomhed, privat udbudte opgaver.

Vi forventer at du har erfaring indenfor den branche som du ønsker at arbejde indenfor. De opgaver du modtager via PITEQ vil derfor altid være direkte relateret til dine kompetencer, på den måde kan vi bedst muligt sikre os at du matcher opgaven.

Vi garanterer derfor at du med adgang til vores markedsplads får en større rækkevidde i ind- og udland, hvilket vil gavne din synlighed som konsulent i betragtelig grad.

Hvordan bliver du konsulent?

En konsulent vil, som udsendt igennem PITEQ, som udgangspunkt være en selvstændig erhvervsdrivende som indgår en samarbejdskontrakt med PITEQ. Du kan oprette dig som specialist hos PITEQ på forsiden.

Hvad med CVR-nummeret?

Hvis du ikke allerede har et CVR-nummer så kan du ansøge om et på Virk.dk tag springet og bliv din egen chef i dag.

Der kan naturligvis være mange grunde til hvorfor du endnu ikke har et CVR-nummer, men det betyder ikke at du ikke kan blive konsulent. Vi vil derfor også gerne hjælpe dig på andre måder, hvis du ikke har ønske om at oprette et CVR-nummer. Så skriv til os hvis det er tilfældet.

Hjem » Bliv Freelance Konsulent i dag!