Mangler I en konsulent til opgaven?

Consultant showing co-workers ideas

Har du behov for at få sat ekstra skub i dit projekt så du kan være sikker på at du når din deadline? Vil du gerne udnytte den overskydende kapacitiet eller har du et projekt i tankerne som du gerne vil udføre i nærmeste fremtid?

Så kan PITEQ hjælpe dig.

Hvis du har overskudskapacitet i din virksomhed, så mister du i realiteten penge.

De dygtige konsulenter må anses som en uvurderlig ressource, og andre virksomheder kunne have brug for lige præcis dine medarbejderes kompetencer.
Så hvis du giver muligheden for at andre kan “låne” dine medarbejdere et par timer/dage/uger eller måske endda over længere tid, men kun et vist antal timer pr. uge, så kan du udnytte dine medarbejderes arbejdstid langt mere effektivt.

Det eneste du skal gøre er at oprette din virksomhed hos PITEQ, så vil vi hjælpe dig med at få dine medarbejdere matchet på spændende projekter og samtidig få mest muligt ud af deres kompetencer.

Hvis du derimod er en virksomhed som står og mangler en dygtig konsulent, så kan vi på samme måde også være behjælpelig med det.

Alle virksomheder der opretter sig hos PITEQ, kan oprette flere virksomhedsbrugere, kandidater og projektledere inden for deres egen virksomhed, så ansvaret for at benytte PITEQ platformen kan deles op og deles op i mellem interessenter i virksomheden.

Derfor er der også flere roller som virksomhed, og du kan oprette dine egne medarbejdere som kandidater, jævnbyrdige med vore andre freelance konsulenter.

Så derfor skal du ikke bare se PITEQ som en almindelig freelance markedsplads, her kan virksomheden faktisk benytte sig af den nye fleksible arbejdsmarkedsmodel som er tiltagende i Danmark.

Står dit valg mellem en Fuldtidsansat eller fleksibel konsulent?

Så ved vi godt hvilken løsning virksomhederne i de fleste tilfælde vælger, men den danske arbejdsmarkeds model er under kraftig forandring og fremtiden ligger i det fleksible arbejdsmarked.

Artikel link til “det fleksible arbejdsmarked” (Siden åbner i et nyt vindue)

Så hvorfor fastansætte nogen til et specifikt behov? når virksomheden udemærket er klar over at der ikke er opgaver til den ansatte når opgaven er afsluttet?

Ansæt en fleksibel konsulent igennem PITEQ i stedet.

Det har flere fordele, bl.a. at:

  • Ansættelsesperioden er fastsat fra starten (Så du har 100% styr på alle udgifter til konsulenten)
  • Konsulenten kan arbejde on-site eller remote (alt efter virksomhedens behov)
  • Konsulenten rapportere selv sine timer og du har 100% styr på processen.

PITEQ ved at jeres projekter er vigtige, men jeres fortsatte vækst og trivsel er dog noget vigtigere.

Så ved at hyre en konsulent igennem PITEQ kan i sikre jer at I får de ønskede kompetencer som i mangler, så jeres projekt ikke bliver trukket i langdrag, overholder deadlines og bliver løst på bedste vis.

Når din virksomhed har uudnyttet overskudskapacitet, mister den potentielt en stor del omsætning. Den ekstra omsætning kunne have bidraget til at udvikle virksomheden i fremtiden, men i stedet bliver den tabt på gulvet… Opret en virksomhedsbruger på PITEQ og sælg din overskydende kapacitet i dag.

Står du og mangler en dygtig konsulent til at føre projektet i mål? Din deadline nærmer sig måske og du har brug for hjælp til det sidste. Opret en virksomhedsbruger og søg blandt vores konsulenter, så dit projekt kan nå sikkert i mål.

Hjem » Mangler I en konsulent til opgaven?